Oppdateringer av sia

26 Mars 2020 Oppdatert logoen på toppen med animert tekst og flagg. Teksten og flagg ble laget i Blender, ble deretter lesportert ut som transparant png filer og satt sammen til animert gif i Photoshop.

11 Februar 2018 Byttet ut link fra fastford forumet til TalkFord forumet da det er mere aktivt på Mondeofronten

9 November 2015 Har omsider fått sentrert bildet i hovedramma (stor takk til Daniel Øyen ved http://www.openconcept.no som tok seg tid til å hjelpe meg). Bildet er nå sentrert uavhengig av hvilken oppløsning man kjører med, mend untak av gjesteboka og i galleriene der der fremdeles repeteres desverre (prøver i skrivende stund å fikse dette også).

16 Mai 2012 Lagt inn ny Gjestebok, skulle ha gjort mere, men med sykdom og depresjon så er det begrenset hva man orker.

4 Feb 2011 Oppdatert meny knappene (utseende å plasering) siden andre browsere enn Internet Explorer rota den til. Bruker nå en tabell istedenfor layers som ble brukt før.

10 Mar 2010 Oppdatert bakgrunn på min webside med bilde av min nye bil. Leker litt med å forandre farver også men får se hva det blir til, nå er det jo vår så tiden er inne for å gjøre noe med bilen istedenfor å bare sitte på nettet :)

2 Des 2009 Fjernet gjestebok og skype link, oppdatert link knapp til Ford motorsport klubb

8 Mai 2009. Bare konkluderer at jeg ikke har oppdatert sia på mange år :)

28 Desember 2006.
Har ryddet litt i linkene, bla fjernet linker til forumer jeg ikke er aktiv på og døde linker. Linker gjerne til din side så lenge du enten har a) En Ford side, eller b) en Mondeo side.

Har også omsider fått sparket meg i gang med å montere neon inne i bilen, bilder kommer... forhåpentligvis før 2007 :)

19 Juni 2006.
Videofilene er tilbake i treffgalleriet nå da min server er oppdatert til 100 GB båndbredde mot tidligere 10 GB. Ellers har det ikke skjedd stort her, er treff-sesong nå så jeg skal prøve å legge inn masse nye bilder.

19 April 2006.
Har fjernet link til bilforumet.net fra knapp-menyen, denne er erstattet med link til Ford Motorsport club isteden da jeg nå har blitt medlem.

12 April 2006.
Har lagt inn flere bilder av styling delene, nå ferdig lakkerte.

30 Mars 2006.
Har lagt inn nytt galleri "Bil galleri/Lakk av styling prosjekt" som omhandler ny lakk og montering av styling settet. Jeg vet det er mange som har etterlyst dette i Modifikasjoner delen. Så snart bilen er klar for sommeren vil jeg lage en ny how-to i den delen av min webside.

14 Februar 2006.
Har begynt å samle inn linker fra norske (og skandinaviske) Mondeo siter, har du en side så send meg din adresse og banner om du har. Håper at du også vil linke tilbake til meg.

1 Januar 2006.
Godt nytt år til alle mine besøkende.

Har gjort endringer i gjesteboka pga at den ble spamet :-( Alle innlegg må nå godkjennes av meg før de blir synlig. Men ikke fortvil, jeg får mail så fort det er nye hilsner og jeg vil da godkjenne dem ASAP.

30 November 2005.
Har lagt opp engelsk Heynes manual, ligger nederst på menyen. Åpnes i nytt vindu om du har acrobat installert, høyreklikk og lagre som om du vil ha den ned.

20 September 2005.
Har lagt tilbake gjesteboka og gjestegalleriet igjen by request. Håper folk blir flinkere til å bruke disse. Har man ikke plass å legge bilder og vil vise de på forumet så er jo gjestegalleriet yppelig til dette formålet. Er jo dessuten ingen registrering for dere heller.

23 August 2005.
Har fjernet gjesteboka og gjestegalleriet, var jo nesten ingen som tok dette i bruk likevel :-(
Har også lagt tilbake den orginale introduksjonssia da min MC er på veien igjen.

8 August 2005.
Har lagt opp bilder fra Fordtreffet som var på Rudskogen 6. August, mye regn men ganske bra oppmøte likevel.

29 Juli 2005.
Har fjernet introduksjonssia og erstattet den med sponsor søk side da jeg desperat trenger sponsor for å få min MC på veien igjen. Denne sia vil komme opp igjen så snart jeg har fått sponsor, eller løst problemet med kontanter til motor.

15 Mars 2005.
Har omsider fått ut finger'n og lagt opp modifikasjons delen av min webside. Den er desverre blitt litt ampurtert med hensyn til bilder å slikt. Lover å komme tilbake sterkere med masse bilder når nytt kamera er handlet inn. Har ikke fått dokumentert forandring på skiltplata bak enda, men dette skal gjøres med bilder ganske snart.

Ellers ser det ikke ut som om gjestegalleriet blir benyttet slik jeg håpet på, det er ikke lagt opp noen bilder (av ukjent grunn). Jeg vurderer defor å fjerne dette, men jeg vil se det ann ut April.

3 Februar 2005.
Laget mitt første PHP script, det kjører på denne sia du leser nå. Leser rett og slett teksten fra en tekst fil, på den måten blir det enklere for meg å legge inn mere tekst her ved videre oppdatering.

Har også lagt inn flere linker, oppfordrer besøkende som vil linkes til å maile meg.

16 Januar 2005.
Lagt inn teller øvert på sia, også testet ut Opera og Netscape framvisning. Av en eller annen grunn så "fucka" Netscape med menyen å viste den feil, kommer ikke til å korrigere dette... dessverre for noen kanskje?

15 Januar 2005.
Lastet opp masse bilder, blandt annet over 300 bilder fra Ford Fair i England (Englands største Ford treff) i treff galleriet. Har også strukturert bil galleriet litt bedre samt lagt inn muligheten for de som besøker sia mi å legge opp bildet av sin bil i gjeste galleriet. Alle bilder er digitalt vannmerket, og tyveri av bilder vil bli politiannmeldt!

10 Januar 2005.
Oppdatert sia endel, fikset på "døde" knapper. Også lagt opp galleri og gjestebok. Ser ut til at de fleste ting virker nå.

15 Desember 2004.
Registrerte domenet, Lagt opp sia men det er minimalt av ting som virker nå.